Waarom pLAN8

In 8 stappen een heldere en effectieve personeelsplanning

De herstructurering van uw personeelsplanning is geen puzzel, maar een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsstructurering. pLAN8 helpt om aanpassingen en verbeteringen binnen uw personeelsplanning snel en duidelijk door te voeren. Dankzij het beste advies, volgens de juiste procedures en met gekwalificeerde planners en professionele systemen, helpt pLAN8 u in 8 heldere stappen bij de herstructurering van uw personeelsplanning.

Naast dat we uw personeelsplanning structureren, beloven we u het volgende:

 • Uw ideaalplaatje past perfect bij pLAN8

  Het ideaalplaatje voor u is natuurlijk dat uw personeel altijd op het meest gunstige moment is ingedeeld: de juiste mensen op de juiste plek. U wilt zorgen dat u tevreden medewerkers behoudt, die werken wanneer er daadwerkelijk werk is en klanten die krijgen wat u ze beloofd heeft. Uw ideaalplaatje past perfect bij pLAN8.
 • Strategisch plannen betekent kosten besparen

  De juiste persoon met de juiste kwaliteiten en de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plaats tegen de afgesproken kosten. Kan dat? pLAN8 ziet uw personeelsplanning als hét ideale instrument om de organisatie tot in detail aan te sturen. pLAN8 herstructureert de planning voor u en helpt u met het besparen van kosten!
 • Meer overzicht, meetbaar en beter beheersbaar

  Omdat pLAN8 uw werkprocessen doorlicht en aanpast waar dat nodig is, maken we ze meetbaar én beter beheersbaar. Zo streven wij naar een combinatie van de meest effectieve inzet van medewerkers, tegen de laagste kosten en de hoogste medewerkerstevredenheid.
 • Onze uitdaging begint waar uw zorgen stoppen

  Een personeelsplanning is de onvermijdelijke consequentie die het hebben van personeel met zich meebrengt. Dat kan veel frustratie met zich meebrengen. Want hoe maakt u nu de meest effectieve personeelsplanning? Wanneer u er niet uit komt, neemt pLAN8 het plannen van uw personeel graag van u over. Onze uitdaging begint waar uw zorgen stoppen.
WantMorepLAN8_ver_pms

Met pLAN8 aanzienlijke besparing op uw personeelskosten