Tijdregistratie met vingerscan

Wanneer u werkt met tijdregistratie op de werkvloer, zult de ongemakken er van kennen. Pasjes, passwords, badges of sleutels die worden verloren door uw medewerkers. En dan is er nog een fraude gevoelig element. Om al deze ongemakken tegen te gaan, is pLAN8 de samenwerking aangegaan met EasySecure. Samen hebben we een module ontwikkeld, gebaseerd op Biometrische technologie. Met onze biometrische module is het mogelijk om tijd te registreren aan de hand van medewerkeridentificatie met behulp van de vingerscan. Geen missende pasjes meer en ook fraude wordt onmogelijk terwijl de nauwkeurigheid van uw tijdregistratie toeneemt.

Dit heeft voordelen! Met de tijdregistratie van pLAN8 en EasySecure kunt u zeer nauwkeurige salarisrapporten maken. Uw kosten zullen hierdoor afnemen. Voor de communicatie naar de planning en roosters in mijnrooster® en plan2work® maakt deze module gebruik van internet. Dit betekent: voor u altijd up-to-date bestanden, zonder ingewikkelde investeringen.

De Suprema BioStation L2 is de nieuwste tijd- en aanwezigheid registratie terminal binnen de Suprema productlijn. De L2 beschikt over een pincodetableau, vinger- en kaartlezer. Tot aan 500.000 gebruikers kunnen worden opgeslagen in het geheugen van de L2.

Meer informatie over Suprema BioStation L2

Met pLAN8 tevreden personeel dat weet wat er van hen verwacht wordt