Online personeelsplanning

Wij hebben personeelsplanning applicaties ontwikkeld voor verschillende branches. Voor de zorg hebben we PLNR, voor de kinderopvang hebben we KindPlanner Personeel en dan hebben we nog een algemene oplossing, nameijk Mijnrooster. Hieronder kunt u per applicatie meer informatie vinden en de link naar de eigen websites van deze applicaties.

vacaturesOf u nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of uw planning nu in Excel, op papier of op een white board staat. Mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan uw wensen. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in mijnrooster.

Ga naar website >>


PLNR biedt eigentijdse, online en betaalbare planningsoplossingen specifiek voor de zorg. De nieuwste generatie planningssoftware met alle denkbare functionaliteiten en rapportages voor dienstroosterplanning, artsenplanning en kamerplanning. Wilt u effectief en efficiënt uw personele capaciteit plannen, moeiteloos alle mutaties beheren en medewerkers volledig online regie geven over hun rooster? Met Staff PLNR beschikt u over een krachtig en volwaardig dienstroosterplanningspakket. Ontwikkeld door planners en voor planners. Wilt u als arts overzicht en grip houden, zonder al te veel tijd te moeten besteden aan het rooster? Met DOC PLNR bieden we artsen een betrouwbare en volwaardige planningsoplossing.

Ga naar website >>


Bij kinderopvangorganisaties bestaat een groot deel van de kosten uit personeelskosten, vaak wel 65%-70%. Het beheersen van deze kosten is essentieel. KindPlanner Personeel™ geeft real-time inzicht in de bezetting over alle locaties en groepen en toont u waar, op basis van de beroepskracht-kindratio, actie nodig is. Zo krijgt u grip op uw kosten!

Ga naar website >>