Interim planners

Heeft u tijdelijk of structureel behoefte aan ervaren personeelsplanners? Of wilt u uw personeelsplanning liever uitbesteden? pLAN8 neemt graag uw zorgen uit handen. Dit doen we met onze interim planners.

Welke reden er ook is, het kan zijn dan u onverhoopt extra of nieuwe plankracht nodig heeft. Vakantieperiodes of verlof kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw personeelsplanning in de problemen raakt. Wat uw reden ook is, in alle gevallen nemen onze interim personeelsplanners de gehele verantwoordelijkheid van u over.

Heeft u tijdelijk of structureel behoefte aan een personeelsplanner met kennis en ervaring, die uw capaciteitsprobleem oplost? Of heeft u behoefte aan het inhuren van extra kennis op het gebied van personeelsplanning? pLAN8 heeft altijd een geschikte interim personeelsplanner beschikbaar. Onze interim personeelsplanners zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personeelsplanning. Wij bieden onze interim personeelsplanners de mogelijkheid om zich samen met ons continu te professionaliseren. Enerzijds in opdrachten en anderzijds met ons uitgebreide opleidingsplan.

Wilt u meer weten over onze interim personeelsplanners? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interim planners

Met pLAN8 absolute controle over personeelsbudgetten en targets