Strategische personeelsplanning

Een personeelsplanning is niet iets wat u zomaar even in elkaar zet. Daar zit vaak een hele berekening achter. U wilt immers altijd de juiste persoon met de juiste kwaliteiten en de juiste informatie op het juiste moment én op de juiste plaats tegen de afgesproken kosten. Een personeelsplanning is de onvermijdelijke consequentie die het hebben van personeel met zich meebrengt. Maar wanneer u een personeelsplanning ziet als strategisch vraagstuk, is het een ideaal instrument om de organisatie tot in detail aan te sturen.

Met een strategische personeelsplanning kunt u er voor zorgen dat u tevreden medewerkers behoudt, die werken wanneer er daadwerkelijk werk is, en klanten die krijgen wat u ze beloofd heeft. Actuele managementinformatie op elk moment, optimale controle over het arbeidsproces en efficiënte oplossingen bij calamiteiten. Maar hoe gaat u deze strategische personeelsplanning in elkaar passen?

De adviseurs van pLAN8 verstaan de kunst van het plannen van personeel als geen ander. Met meer dan 35 jaar ervaring is pLAN8 úw partner als het om personeelsplanning gaat. We helpen u graag bij het maken van uw strategische personeelsplanning. pLAN8 helpt uw personeelsplanning herstructureren in 8 stappen!

Strategische personeelsplanning

Personeelsplanning met de Arbeidstijdenwet

Personeelsplanning met de Arbeidstijdenwet

De Arbeidstijdenwet (ATW) is een complex geheel van regels die de maximale werktijden en minimale rusttijden van werknemers bepalen. In de Arbeidstijdenwet staat dus hoeveel uren uw werknemers in een bepaalde periode mogen werken en hoeveel tijd ze recht hebben op pauze of rust. Dit maakt het opstellen van uw personeelsplanning nog ingewikkelder dan deze al was. pLAN8 heeft alle kennis van de Arbeidstijdenwet en kan u adviseren over de toepassing en het beheer bij de personeelsplanning.

Wilt u uw (basis)roosters laten beoordelen of laten ontwerpen en controleren op de Arbeidstijdenwet? pLAN8 ondersteunt u hier graag bij en heeft expertise in zowel binnen- en buitenland.

Met pLAN8 aanzienlijke besparing op uw personeelskosten